Skip to main content
Beurs & Event, Nieuws

HortiContact 2024

Van 5 tot en met 7 maart staat Evenementenhal Gorinchem weer volledig in het teken van de glastuinbouw tijdens HortiContact. Dit jaar staat de beurs in het teken van “De toekomst start hier”. Tijdens HortiContact ontmoet je collega’s, leveranciers en experts, verdiep je je in de nieuwste trends en ontwikkelingen, en kom je alles te weten over LED-verlichting, sensoren en andere innovatieve kasoplossingen. Uiteraard is Ledgnd ook weer aanwezig!

Waarom HortiContact 2024 bezoeken?

Ontmoet collega’s, leveranciers en experts, volg boeiende kennissessies en seminars, en ontdek de nieuwste trends en technologieën. Na je beursbezoek ben je weer op de hoogte van alle ontwikkelingen van belangrijke thema’s uit de markt, zoals duurzaamheid, data en kennis- en innovatie.

Tijden & Locatie
Dinsdag 5 maart: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 6 maart: 13:00 – 21:00 uur
Donderdag 7 maart: 10:00 – 18:00 uur

Locatie: Evenementenhal Gorinchem

Registreer Gratis

Ledgnd: jouw partner voor LED-verlichting en innovatieve kasoplossingen

Bezoek onze stand A112, links van de ingang in het eerste gangpad. Hier vind je onze experts die al je vragen kunnen beantwoorden over LED-verlichting, sensoren, kasdata en innovatieve kasoplossingen.

Lancering "MyLedgnd Marketplace"

Wat onze deelname dit jaar extra bijzonder maakt, is de lancering van de MyLedgnd Marketplace, de eerste one-top-shop webshop in horti-en agriculture. De MyLedgnd Marketplace is onze gloednieuwe webshop waarin MyLedgnd-gebruikers nu zelf eenvoudig sensoren kunnen bestellen om alle soorten kasdata te verzamelen en analyseren.

Maak kans op een MyLedgnd jaarlicentie en sensorpakket t.w.v. € 5.500,=

Om de lancering van de MyLedgnd Marketplace verloten we een gratis jaarlicentie van MyLedgnd inclusief een sensorpakket ter waarde van € 5.500,=. Hoe kun je meedoen? Schrijf je in voor de MyLedgnd Trial, dit kun je nu online doen via dit formulier of laat je gegevens achter op onze stand tijdens HortiContact. Na de beurs zal middels een loting de winnaar bekend worden gemaakt.

Inschrijven winactie

Kom langs en laat je inspireren tijdens HortiContact op de Ledgnd stand!

Ook dit jaar staan wij weer klaar om al je vragen over LED-verlichting te beantwoorden. Is mijn gewas geschikt voor LED? Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een nieuwe LED-installatie? Hoe kan ik data gebruiken om mijn teeltstrategie te optimaliseren? Dit zijn slechts een paar vragen waar onze adviseurs je graag bij helpen. We bieden merkonafhankelijk advies, waardoor onze collega’s je altijd een objectief advies zullen geven.

Op de Ledgnd stand kun je terecht voor vragen over onder andere:

 • Merkonafhankelijk advies over LED-verlichting
 • Toepassing van data in de kas
 • Verminderen van energieverbruik
 • Vragen over efficiënter telen
 • Gebruik van sensoren
 • Optimalisatie van LED-verlichting voor een beter kas- en microklimaat
 • Lichtverdeling, spectrumkeuze en lichtintensiteit

Gratis beurstoegang

Registreer je via Ledgnd voor gratis toegangskaarten.

Registreer Gratis

Stel je vraag!

We zouden het leuk vinden als je ons een bezoek brengt tijdens HortiContact. Heb je een specifieke vraag waar we ons alvast op kunnen voorbereiden? Laat je vraag achter via dit formulier, en dan gaan we er tijdens de beurs verder op in.

  Benieuwd geworden?

  Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter – nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.