Skip to main content

Praktische en innovatieve software voor de tuinbouw

Met MyLedgnd maken we jouw kasdata op een praktische en eenvoudige manier inzichtelijk. Je kunt precies zien hoe het met de verschillende klimaatfactoren gesteld is en welke invloed deze hebben op je gewas. Onze klanten maken wereldwijd gebruik van MyLedgnd om data te verzamelen en te analyseren en daarmee teeltstrategieën te optimaliseren.

Gratis 14 dagen trial

In MyLedgnd werk je met gebruiksvriendelijke dashboards waar je eenvoudig data inzichtelijk kunt maken in grafieken en tabellen. Dit kan kasdata zijn van verschillende klimaatfactoren en sensoren of de klimaatcomputer. Je ziet in één oogopslag welke invloed de klimaatfactoren op elkaar hebben en wat de invloed hiervan is op je gewas.

Eenvoudig sensoren integreren

Onze klanten

Data-gestuurd telen

Als je MyLedgnd gaat gebruiken, heb je de eerste stap naar data-gestuurd telen gezet. Data helpt je bij het optimaliseren van groeiomstandigheden en het efficiënt gebruiken van hulpbronnen. Door alles nauwkeurig te meten, kun je bijvoorbeeld de irrigatie en het geven van voeding optimaliseren, waardoor je minder verspilling hebt en uiteindelijk ook kosten kunt besparen.

Onderzoek in eigen kas

Wil je onderzoek doen naar hoe jouw gewas reageert op een bepaalde verandering? Met MyLedgnd ben je in staat om dit snel en binnen een aantal teeltrondes te onderzoeken. Je hebt geen lange en kostbare wetenschappelijke onderzoeken meer nodig, want met MyLedgnd heb je nu zelf de touwtjes in handen en doe je het onderzoek zelf in je eigen kas.

Meten is weten

Met MyLedgnd brengen we al jouw nuttige kasdata naar één plek. Wij helpen je vanuit een onafhankelijke positie bij het selecteren van sensoren die echt het verschil gaan maken in jouw kas.

Praktische toepassing

Voor veel telers is het gebruik en de toepassing van klimaatdata en slimme software soms nog een onbekend terrein. MyLedgnd maakt het gebruik van data en software op een praktische manier voor iedere teler toegankelijk.

Geoptimaliseerde en duurzame teelt met MyLedgnd

Met MyLedgnd ga je kasdata verzamelen, maak je analyses en krijg je je kasklimaat inzichtelijk middels het online dashboard, grafieken en modellen. Het helpt je bij het weloverwogen nemen van beslissingen. Het verzamelen van data draagt bij aan een geoptimaliseerde duurzame teelt, wat zowel de opbrengst als de efficiëntie van het kweken van gewassen kan verbeteren.

Als je gebruik gaat maken van MyLedgnd, helpen we je natuurlijk op weg. We richten een dashboard in met de data die voor jou belangrijk is om op te sturen. Samen met onze plantfysiologen ga je kijken welke teeltdoelstellingen je wilt behalen en hoe je teeltstrategie hierop aangepast kan worden. Na de sessie met de plantfysioloog bepaal je zelf of je in de toekomst nog meer sessies nodig hebt of dat je zelf verder aan de slag wilt met MyLedgnd.

Probeer MyLedgnd 2 weken GRATIS!

Aanmelden

Wat je kunt verwachten

Wat wil je gaan meten?

We beginnen met de vraag wat je teeltdoelstelling is. Gezamenlijk bepalen we meetbare doelstellingen en aan de hand hiervan stellen wij sensoren voor en creëren wij gebruiksvriendelijke dashboards.

Plaatsen sensoren

Vervolgens plaatsen we de sensoren in de kas. Vanuit onze merkonafhankelijke positie kunnen we elke sensorfabrikant koppelen aan MyLedgnd.

Data verzamelen

Nu de sensoren geplaatst zijn is alle relevante data zichtbaar in MyLedgnd. Je kunt zelf verschillende variabelen met elkaar combineren en grafieken en tabellen maken. Natuurlijk helpen we je hierbij op weg!

Datasessie met plantfysioloog

De plantfysioloog gaat de verzamelde data analyseren en legt in een datasessie uit waar stressmomenten zijn ontstaan en waar optimalisatiemogelijkheden liggen.

Benieuwd geworden?

Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.