Skip to main content
Nieuws

Dag van de Tuinbouw 2023

Op woensdag 1 november organiseert Goedemorgen Nieuws en Hortibiz Newsradio de Dag van de Tuinbouw. In het hart van het Westland vanuit het World Horti Center in Naaldwijk wordt de hele dag live verslag gedaan op tv en radio met prominente figuren uit de tuinbouwsector. Het is vanzelfsprekend dat Ledgnd op deze dag niet mag ontbreken! Ramón van de Vrie zal tussen 10:40 en 11:00 live op televisie en radio meer vertellen over Ledgnd en belichtingsstrategieën.

De Dag van de Tuinbouw x Ledgnd

Dag van de Tuinbouw is een jaarlijks terugkerend evenement met dit jaar als thema “Nieuw Perspectief”. De veerkracht, daadkracht en ondernemerskracht van de sector staan deze dag centraal. Tijdens de diverse televisie- en radio-interviews zal verder worden ingegaan op deze krachtige eigenschappen van de tuinbouw. Tussen 10:40 en 11:00 zal Ramón van de Vrie aanschuiven om meer te vertellen over Ledgnd en hoe wij telers helpen veer- en daadkrachtiger te worden met behulp van LED-verlichting, bijvoorbeeld door de juiste belichtingsstrategie toe te passen.

Heb je geen tijd om naar de Dag van de Tuinbouw te komen?
Er wordt de hele dag live verslag gedaan vanuit het World Horti Center in Naaldwijk via de TV en Radio. Stem je TV af op RTV Lansingerland, Ziggo open of Vimeo. Luister je liever radio? Luister dan naar Hortibiz Newsradio, Feel Good Radio of Lansingerland FM.

Dag van de Tuinbouw x Let's Meet

Tijdens de Dag van de Tuinbouw wordt ook Let’s Meet georganiseerd op de eerste en tweede verdieping van het World Horti Center. Let’s Meet is een nieuw eendaags relatie-evenement waar de glastuinbouwsector uit het Westland samenkomt. Er kunnen verschillende presentaties en masterclasses worden bijgewoond. Het evenement is gratis toegankelijk. Je bent welkom vanaf 12:00 tot 20:00 uur in het World Horti Center in Naaldwijk. Inschrijven voor Let’s Meet kan op de website van het World Horti Center.

Netwerkevenement: Let's Connect

Onderdeel van het Let’s Meet-evenement dit jaar is Let’s Connect. Let’s Connect is een netwerkborrel waar iedereen uit de food- en flowerindustrie onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar in contact kan komen. Let’s Connect vindt plaats tussen 16:00 en 17:30 op de eerste verdieping van het World Horti Center. Ledgnd is hier ook aanwezig, je kunt ons herkennen aan de blauwe polo’s met het Ledgnd-logo. Spreek ons gerust aan!

Benieuwd geworden?

Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter – nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.