Skip to main content

Beginnen met LED-verlichting?

Je wilt de overstap naar LED-verlichting gaan maken. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ledgnd is in dit traject voor jou de ideale partner. We stellen samen de doelstellingen vast aan de hand van het bestekopmaak en we maken een realistische ROI en energiecalculatie.

Ga direct naar:

LichtadviesSubsidieadviesAankoopbegeleiding

Lichtadvies

Met het lichtadvies weet je na een grondige inventarisatie of je kas geschikt is om de overstap naar LED-verlichting te maken. De energiecalculatie en bestekopmaak geven direct inzicht in de geschatte investeringskosten en of de investering rendabel is.

Teeltprognose

Wil jij een prognose van wat je teeltresultaat onder LED-verlichting kan zijn? Samen met onze experts gaan we een bestek opmaken. We kijken naar het verwachte teeltresultaat en de verwachte omzetstijging.

Energiecalculatie & ROI

Aan de hand van het verwachte teeltresultaat en de energiecalculatie berekenen we de ROI van je LED-installatie.

Financieringsmogelijkheden

De prognoses in het lichtadvies geven een goed beeld van de huidige en gewenste nieuwe situatie. Deze kunnen de basis vormen voor de aanvraag van een financiering.

Lichtadvies

Subsidieadvies

Investeren in duurzaamheidsmaatregelen kan een kostbare aangelegenheid zijn. Gelukkig zijn er meerdere subsidiemaatregelen waar je als teler in de glastuinbouw gebruik van kunt maken. Ledgnd neemt het gehele subsidieproces voor je uit handen.

Subsidies voor de glastuinbouw

Dankzij onze ruime ervaring met subsidieaanvragen, zijn we altijd op de hoogte van alle verschillende subsidiemaatregelen die er zijn voor de glastuinbouw. Of het nu gaat om LED-verlichting, tweede schermdoek of andere energiebesparende oplossingen, we helpen je graag verder.

Professionele ondersteuning bij subsidieaanvragen

Subsidie aanvragen is een administratieve en tijdrovende taak. Bij Ledgnd hebben we uitgebreide ervaring op het gebied van EG-subsidie en EIA. We hebben voor onze klanten al meer dan 120 succesvolle subsidieaanvragen ingediend en toegekend gekregen, met een totale waarde van meer dan € 36 miljoen.

Volledige ondersteuning tijdens het gehele aanvraagproces

We nemen het hele aanvraagproces voor je uit handen. Van aanvraag tot oplevering van de eindverantwoording. Met de subsidieadviseurs van Ledgnd verhoog je de kans op het succesvol toegewezen krijgen van je subsidieaanvraag.

Subsidieadvies

Aankoopbegeleiding

Je gaat LED-verlichting aanschaffen en daar komt veel bij kijken. Ledgnd is jouw merkonafhankelijke trusted advisor. Tijdens de onderhandelingen zijn we jouw rechterhand. We doen er alles aan om de beste prijs, kwaliteit, garanties en voorwaarden uit te onderhandelen met de LED-leverancier.

De beste prijs en garanties

Ledgnd is jouw partner tijdens het gehele aankooptraject. We vergelijken offertes, lichtplannen en doen er alles aan om voor jou de beste deal op tafel te krijgen.

Ook controle achteraf

Is de LED-verlichting geïnstalleerd? Dan controleren we middels een lichtmeting of je daadwerkelijk hebt gekregen wat je hebt afgesproken met de LED-leveranciers. We meten of het spectrum, lichtverdeling en lichthoeveelheid ook daadwerkelijk zijn zoals overeengekomen.

Waarom aankoopbegeleiding?

Met de aankoopbegeleiding van Ledgnd profiteer je van technische expertise, maatwerkadvies en de beste garanties en voorwaarden voor een soepele integratie van LED in jouw kas.

Aankoopbegeleiding

Onze klanten

Benieuwd geworden?

Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatief gesprek.