Skip to main content
Nieuws

Winnaars EK-pool Koning Tuinbouw 2024 bekend

De afgelopen weken stond de tuinbouwsector in het teken van de HortiSoccer x Ledgnd Koning Tuinbouw EK-pool. Met tal van prijzen voor zowel individuele deelnemers als bedrijven, was de competitie spannend. Kees Kuiper van Elstgeest Potplanten kroonde zich tot Koning Tuinbouw 2024, terwijl Belt Tomaten de felbegeerde prijs voor bedrijven in de wacht sleepte.

Dit jaar bundelden HortiSoccer en Ledgnd hun krachten om de Koning Tuinbouw EK-pool te promoten binnen de tuinbouwsector. Er waren tal van prijzen te winnen, zowel individueel als voor bedrijven. De individuele prijzen omvatten onder andere een hotelovernachting voor de nummer 1, een origineel EK-shirt voor de nummer 2, en een exclusief HortiSoccer x Ledgnd shirt en andere Ledgnd-items voor de nummer 3. Daarnaast was er een speciale prijs voor het bedrijf met de meeste noteringen in de top 10.

HortiSoccer x Ledgnd homepage

Kees Kuiper, Koning Tuinbouw 2024

Kees Kuiper van Elstgeest Potplanten is toch echt de gekroonde Koning Tuinbouw van 2024. Vanaf de 36ste wedstrijd (Tsjechië – Turkije) nam hij de leiding en behield die met een indrukwekkende voorsprong van maar liefst 21 punten! Op nummer twee eindigde Harm van Liere, gevolgd door Barry Duijndam van Duijndam Works.

Elstgeest Potplanten is geen onbekende in de Koning Tuinbouw EK-Pool. Tijdens het WK van 2022 won Wanda (ook werkzaam bij Elstgeest Potplanten) de pool en was de eerste Koning(in) Tuinbouw.

Koning Tuinbouw 2024 Top 3

  1. Kees Kuiper, Elstgeest Potplanten
  2. Harm van Liere
  3. Barry Duijndam, Duijndam Works

Belt Tomaten winnaar onder de bedrijven

De strijd onder de bedrijven werd vooral in de laatste week erg spannend. Elstgeest Potplanten stond lange tijd in de top 10 met de meeste spelers, totdat Dick en Sven van Belt Tomaten de top 10 binnenkwamen. Uiteindelijk kwam Belt Tomaten als winnaar uit de bus na een loting en wonnen zij de felbegeerde voetbaltafel.

Extra actie – HortiSoccer x Ledgnd Ek-shirt

Voor de halve finale tussen Nederland-Turkije organiseerden we ook nog een exclusieve Minuut-Actie, speciaal voor spelers die niet deelnamen aan de Koning Tuinbouw EK-pool. Met meer dan 150 deelnemers en vier juiste voorspellingen, wonnen Wilbert Gartsen en Dennis Ammerlaan het felbegeerde HortiSoccer x Ledgnd EK-shirt.

De Koning Tuinbouw EK-pool was een groot succes. We bedanken alle deelnemers voor het meespelen en de vele sportieve reacties.

Alle winnaars hebben inmiddels per mail bericht gehad.

Benieuwd geworden?

Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter – nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.