Skip to main content
Nieuws

Winnaars HortiSoccer x Ledgnd EK-shirt

Voor de spannende EK-wedstrijd Nederland en Turkije organiseerde Ledgnd in samenwerking met Koning Tuinbouw een exclusieve actie: de Minuut-Actie. Speciaal voor de spelers die niet meedoen in de Koning Tuinbouw EK-pool. Met als prijs het felbegeerde HortiSoccer x Ledgnd EK-Shirt.

De actie trok veel belangstelling, met meer dan 150 deelnemers die hun voorspellingen instuurden. De voorspellingen varieerden van de 7e minuut tot zelfs geen doelpunten, maar uiteindelijk werd het eerste doelpunt door Turkije gescoord in de 35e minuut.

Gisteren maakte Jordi van der Meijden de winnaars bekend op Hortibiz Newsradio. Vier deelnemers voorspelden de juiste minuut, maar slechts twee van hen waren de snelsten met hun inzendingen en winnen daarom het felbegeerde HortiSoccer x Ledgnd Ek-shirt. Gefeliciteerd aan de winnaars! En succes aan de deelnemers van de Koning Tuinbouw EK-pool!

De persoon die als eerste de juiste minuut door heeft gegeven wint het EK-Shirt. Maar omdat de nummer 1 en nummer 2 heel kort op elkaar het juiste antwoord hebben ingezonden, ontvangen zowel Wilbert als Dennis het ledgndarische shirt.

Top 4

  1. Wilbert Gartsen
  2. Dennis Ammerlaan
  3. Adrie Vellekoop
  4. Martin Keijzer

We willen iedereen bedanken voor hun enthousiaste deelname en feliciteren de winnaars nogmaals van harte. Blijf ons volgen voor meer spannende acties en updates!

Benieuwd geworden?

Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter – nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.