Skip to main content
Beurs & Event, Nieuws

LichtEvent 2024

Ledgnd spreekt op LichtEvent 2024: hét event over LED-belichting in de glastuinbouw

Op 27 maart 2024 vindt het LichtEvent plaats in Bleiswijk. Dit is dé beurs voor professionals in de glastuinbouw die alles willen weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van LED-belichting. Ledgnd is trotse spreker tijdens dit evenement en geeft een workshop over de technische aspecten van LED-belichting.

Tijd & Locatie
Woensdag 27 maart
12:30 – 17:30
Locatie: Delphy Improvement Center, Violierenweg 3, 2665 MV  Bleiswijk

Wil je het LichtEvent bezoeken? Dit kan tot maandag 25 maart. Meld je dan aan via onderstaande link.

Registreren

Ledgnd: jouw partner voor LED-verlichting en innovatieve kasoplossingen

Tijdens het LichtEvent 2024 kun je:

 • De laatste inzichten en onderzoeken rondom LED-belichting en licht bekijken.
 • Deelnemen aan workshops over diverse onderwerpen, zoals recent onderzoek, kasproeven en teelttechnieken.
 • De informatiemarkt bezoeken met diverse LED-leveranciers.
 • Netwerken met andere professionals uit de glastuinbouw.

Workshop Ledgnd tijdens het LichtEvent2024

LED & techniek: mogelijkheden en uitdagingen

In de workshop van Ledgnd, gepresenteerd door Ramon van de Vrie, bespreken we de technische aspecten waar u als ondernemer mee te maken krijgt bij de aanschaf van LED-belichting. We behandelen onder andere:

 • Efficiëntie
 • Koeling
 • Lichtverdeling
 • Dimbaarheid
 • Data-uitwisseling

We besteden we tijden het LichtEvent aandacht aan het Horticulture Data/Light Protocol (HLP/HDP). Dit universele protocol zorgt voor een efficiënte data-uitwisseling tussen belichtingssystemen en andere apparaten in de kas.

Ramon van de Vrie, spreker LichtEvent

Ramon van de Vrie is directeur van Ledgnd. Hij combineert zijn passie voor glastuinbouw met zijn technische kennis van LED-belichting om telers te helpen de juiste LED-oplossing te vinden voor hun teelt. Ramon wil telers helpen bij het optimaliseren van hun teeltresultaten met behulp van LED-belichting, en zo bijdragen aan het verminderen van de wereldwijde voedselproblematiek.

Ramon

Waarom de workshop van Ledgnd bezoeken op het LichtEvent?

Ledgnd is een merkonafhankelijke adviseur voor LED-belichting voor de glastuinbouw. We hebben diepgewortelde kennis van gewassen en een verhelderende visie op licht. Door onze jarenlange praktijkervaring weten we precies wat de valkuilen en succesfactoren zijn. We hebben al meer dan 250 succesvolle afgeronde projecten waarbij we LED-verlichting succesvol hebben geintegreerd in de kas en telers zo hun teeltresultaten hebben kunnen optimaliseren.

Maak kans op een MyLedgnd jaarlicentie en sensorpakket t.w.v. € 5.500,=

Op 5 maart hebben we de MyLedgnd Marketplace gelanceerd en om dit te vieren verloten we een gratis jaarlicentie MyLedgnd, inclusief een sensorpakket ter waarde van € 5.500,=. Met de trial kun je zelf ervaren hoe je op een praktische manier data kunt gebruiken om je teeltresultaten te optimaliseren.

Inschrijven winactie

Stel je vraag!

We zien je graag op het LichtEvent. Heb je alvast een specifieke vraag waar je antwoord op wil? Laat je vraag achter via dit formulier, en dan gaan we er tijdens het LichtEvent verder op in.

  Benieuwd geworden?

  Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter – nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.