Skip to main content
Beurs & Event

GreenTech 2024

Van 11 tot en met 13 juni 2024 is het zover: GreenTech Amsterdam, de toonaangevende internationale beurs voor horticultuur en technologie in de RAI Amsterdam. Hier komen professionals uit de wereldwijde tuinbouwsector samen om te netwerken, kennis te delen en nieuwe technologieën te leren kennen. Ook dit jaar biedt GreenTech een compleet overzicht van de producten en diensten van ’s werelds toonaangevende bedrijven. Dit jaar zal Ledgnd ook met een stand aanwezig zijn op GreenTech.

Tijden en locatie
Dinsdag 11 juni: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 12 juni: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 13 juni: 10:00 – 16:00 uur

RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam

Waarom GreenTech 2024 bezoeken?

Op GreenTech woon je inspirerende lezingen bij en word je op de hoogte gehouden van alle laatste trends en ontwikkelingen uit de markt. Na je GreenTech-bezoek ben je weer helemaal up-to-date over de nieuwste uitdagingen en oplossingen zoals data-gestuurd telen, robotica, precisietuinbouw, klimaatbeheersing en energieoplossingen.

Ontvang GRATIS toegangskaarten voor GreenTech t.w.v. € 120,00

Als standhouder mogen we aan onze websitebezoekers gratis toegangskaarten verstrekken. Via onderstaande link kun je je registreren voor GreenTech Amsterdam 2024 en je ontvangt een gratis 3-dagen ticket t.w.v. € 120,00.

Registreer GRATIS

Wat kun je verwachten op de Ledgnd stand (01.246)?

Bezoek je GreenTech 2024? Kom dan ook langs op de Ledgnd stand op locatie 01.246. Tijdens GreenTech staat het Ledgnd team klaar om al je vragen rondom LED-verlichting en het werken met data in en uit de kas te beantwoorden. Ook voor vragen rondom subsidies kun je bij het Ledgnd team terecht.

Bezoek Ledgnd op GreenTech:

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in de LED-verlichting
  • Onafhankelijk advies over LED-verlichting en sensortechnologie
  • Inzicht in het gebruik van data voor een optimale teeltstrategie
  • Methoden voor het verminderen van energieverbruik
  • Advies rondom subsidies en financieringsmogelijkheden bij aanschaf van LED-verlichting
  • Demonstratie van MyLedgnd over het analyseren en verzamelen van data in de kas

Sneak preview nieuw design MyLedgnd op GreenTech 2024

Tijdens GreenTech 2024 introduceren we ook het geheel vernieuwde design van MyLedgnd. De afgelopen maanden heeft het team van MyLedgnd hard gewerkt aan een nieuwe look en feel voor de softwareoplossing. Met het nieuwe frisse, moderne en innovatieve design is MyLedgnd nog gebruiksvriendelijker geworden en ingericht om de gebruiker de best mogelijke ervaring te bieden. Kom langs op onze stand tijdens GreenTech en wees een van de eerste die de sneak preview van MyLedgnd te zien krijgt.

Ook tijdens GreenTech: Ledgnd XXL goodiebag

De bezoekers van HortiContact 2024 zullen zich onze goodiebagactie vast nog wel herinneren. Tijdens twee dagen waren we praktisch door al de goodiebags heen. Wil je dit jaar op GreenTech ook zo’n gave Ledgnd goodiebag ontvangen? Meld je dan nu aan en ontvang op GreenTech een XXL goodiebag met unieke Ledgnd items. Laat je emailadres achter om je Ledgnd XXL Goodiebag te reserveren.

    Benieuwd geworden?

    Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter – nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.