Skip to main content

Financiering

Wil je gaan verduurzamen en zoek je financieringsmogelijkheden? De financiële experts glastuinbouw van Ledgnd weten precies op welke subsidies jij recht hebt en welke financieringsmogelijkheden het beste passen bouw jouw situatie.

Ga direct naar:

SubsidieadviesFinancieringsmogelijkheden

Subsidieadvies

Investeren in duurzaamheidsmaatregelen kan een kostbare aangelegenheid zijn. Gelukkig zijn er meerdere subsidiemaatregelen waar je als teler in de glastuinbouw gebruik van kunt maken. Ledgnd neemt je het gehele subsidieproces uit handen.

Subsidies voor de glastuinbouw

Dankzij onze ruime ervaring met subsidieaanvragen, zijn we altijd op de hoogte van alle verschillende subsidiemaatregelen die er zijn voor de glastuinbouw. Of het nu gaat om LED-verlichting, tweede schermdoek of andere energiebesparende oplossingen, we helpen je graag verder.

Professionele ondersteuning bij subsidieaanvragen

Subsidie aanvragen is een administratieve en tijdrovende taak. Bij Ledgnd. hebben we  uitgebreide ervaring op het gebied van EG-subsidie en EIA. We hebben voor onze klanten al meer dan 120 succesvolle subsidieaanvragen ingediend en toegekend gekregen, met een totale waarde van meer dan € 36 miljoen.

Volledige ondersteuning tijdens het gehele aanvraagproces

We nemen heel het aanvraagproces voor je uit handen. Van aanvraag tot oplevering van de eindverantwoording. Met de subsidieadviseurs van Ledgnd verhoog je de kans op het succesvol toegekend krijgen van je subsidieaanvraag.

Subsidieadvies

Financieringsmogelijkheden

Ben je op zoek naar manieren om je nieuwe installatie te financieren? Ledgnd helpt je bij het verkrijgen van de juiste financiering. Zo zijn energiebesparende maatregelen voor iedere teler beschikbaar!

Persoonlijke begeleiding

Iedere kas is anders, zo ook de financieringsmogelijkheden. Samen kijken we welke financiering het beste bij jouw situatie past.

Rendement

Vooraf maken we verschillende calculaties waardoor we jouw resultaat vooraf in nauwkeurig in kaart kunnen brengen.

Partners

We werken samen met verschillende financieringspartners, samen kijken we welke partner het beste bij jouw onderneming past.

Financieringsmogelijkheden

Onze klanten

Benieuwd geworden?

Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter – nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.