Skip to main content

Financieringsmogelijkheden

Ledgnd specialiseert zich in het ondersteunen van kwekers bij de totale aankoop en het gebruik van LED-installaties. Een onderdeel hiervan is het aanvragen van financieringsmogelijkheden, zoals financial lease, voor de aanschaf en installatie van LED-verlichting.

Overweeg je te investeren in energiebesparende maatregelen zoals LED-verlichting of een tweede schermdoek? Het realiseren van deze oplossingen vergt een aanzienlijke investering. Ledgnd helpt telers bij het het vinden van geschikte financieringsoplossingen met een snelle ROI.

Energiebesparende maatregelen voor iedere teler beschikbaar!

In 4 stappen je financiering geregeld

Behoefteanalyse

We beginnen met een grondige analyse van de specifieke behoeften, door een inventarisatiegesprek.

Financiële oplossingen op maat

Aan de hand van de behoefteanalyse, zoeken we de meest geschikte financial lease oplossingen die aansluit bij je budget en vereisten.

Aanvraagbegeleiding

Ons financieringsteam begeleidt het gehele aanvraagproces. We controleren formulieren die ingevuld moeten te worden en verstrekken de benodigde documentatie.

Installatie & implementatie

Na goedkeuring van de financiering coördineren we de aankoop en installatie van de LED verlichting, zodat het gewas zo snel mogelijk van de nieuwe verlichting kan profiteren.

Profiteer van onze financiële expertise

Met onze expertise en persoonlijke aanpak, streven we ernaar om de overgang naar energie-efficiënte LED verlichting voor telers zo soepel en voordelig mogelijk te maken.

Samen kijken we wat de beste financieringsmogelijkheden zijn en hoe jij zo snel mogelijk je LED-installatie kunt terugverdienen. Ledgnd maakt energiebesparende maatregelen voor iedere teler toegankelijk!

Benieuwd geworden?

Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter – nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.