Skip to main content

Ik ben al gestart met LED

Je hebt de stap naar LED gemaakt en nu is het tijd voor de volgende fase; integratie en optimalisatie van je LED installatie. Samen met onze LED- en gewasspecialisten ga je kijken hoe je je beslissingsstrategie aan de hand van data uit de kas kunt gaan optimaliseren.

Ga direct naar:

Integratie en optimalisatieMyLedgnd

Integratie en optimalisatie van LED

Je maakt al enige tijd gebruik van LED-verlichting en nu is het tijd om je belichtingsstrategie verder af te stemmen. Aan de hand van data ga je samen met Ledgnd onderzoeken welke klimaatfactoren in je kas verder aangepast kunnen worden om je teeltstrategie te optimaliseren.

Monitoring kas & gewas

Bij de overstap naar LED is continue monitoring van het kasklimaat essentieel. Onze praktische aanpak geeft direct inzicht in de reactie van het gewas op de verandering van het microklimaat. Stuur direct en doelgericht bij waar dat nodig is.

Verbeter je teeltstrategie

Verbeter je teeltstrategie door je LED-verlichting nauwkeurig af te stemmen op de behoefte van je gewas. Door real-time inzicht in bijvoorbeeld, temperatuur, CO2, bodemvocht en luchtvochtigheid ben je in staat snel bij te sturen.

Diepgewortelde kennis van onze plantfysiologen

Het optimaliseren en integreren van LED doe je samen met onze plantfysiologen. Zij helpen je verder bij de integratie van LED en het optimaliseren van je teeltstrategie.

Integratie en optimalisatie

MyLedgnd

MyLedgnd is praktische software voor de glastuinbouw waarmee kasdata op een eenvoudige manier inzichtelijk wordt gemaakt. Het stelt je als teler in staat om heel gericht je teeltstrategieën aan te passen voor specifieke doelen zoals kostenbesparing of kwaliteitsverbetering.

Data en slimme software binnen handbereik

MyLedgnd maakt data en slimme innovatieve software toegankelijk voor iedere teler. Met MyLedgnd kun je data-gestuurd telen waardoor je heel snel je groeiomstandigheden kunt optimaliseren. De software is door iedere teler te gebruiken en zorgt voor een praktische toepassing van data-analyse in de kas.

Oneindig koppelen van sensoren

In MyLedgnd kunnen allerlei soorten sensoren gekoppeld worden. Ook MyLedgnd is merkonafhankelijk; iedere sensor, ongeacht de sensorleverancier, kan gekoppeld en geïntegreerd worden om data op te halen.

Inzichtelijk kasklimaat

Door het online dashboard, de grafieken en modellen wordt het kasklimaat inzichtelijk gemaakt. Je kunt zelf zoveel grafieken en dashboards aanmaken als je wilt. Zo ben je als teler in staat een weloverwogen beslissing te nemen om je testresultaten te optimaliseren.

MyLedgnd

Onze klanten

Benieuwd geworden?

Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.