Skip to main content

Subsidie­advies

Wil je investeren in energiebesparende maatregelen zoals LED-verlichting? Dan zijn er verschillende subsidieregelingen waardoor je financiële tegemoetkoming kunt krijgen. Ledgnd neemt het gehele aanvraagproces uit handen.

Het aanvragen van subsidies is complex en tijdrovend, maar zeker de moeite waard! Wij hebben al meer dan 100 bedrijven geholpen bij het aanvragen van subsidies zoals de Energie-efficiëntie glastuinbouw (EG-subsidie) en de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Subsidie aanvragen?
Laat het aan Ledgnd over!

Waarom kiezen voor Ledgnd?

Expertise en ervaring

Wil je investeren in energiebesparende maatregelen, bijvoorbeeld LED-verlichting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze kennis en ervaring met subsidies kunnen we je precies vertellen van welke subsidieregelingen je het best gebruik kunt maken.

Aanvraag tot eindverantwoording

We helpen je niet alleen bij het aanvragen, maar blijven gedurende de gehele looptijd van het project ondersteunen. We houden contact met RVO en zorgen dat op het juiste moment alle benodigde documentatie op orde is. Het project is pas afgesloten als de eindverantwoording is opgeleverd.

Vergroot slagingskans

Door onze ervaring weten we precies wat de subsidievoorwaarden en specifieke eisen zijn. We controleren of alle documenten de juiste inhoud hebben. Alle processen en valkuilen van de subsidieaanvraag zijn ons bekend, wat de kans op succesvolle toekenning vergroot!

Sparringpartner

Wat onze dienstverlening uniek maakt is dat we niet alleen verstand hebben van LED maar ook van subsidies. Je hoeft niet langer met twee verschillende partijen te schakelen.

Ledgnd is jouw partner als het gaat om subsidieadvies in de glastuinbouw. We helpen je met onze diepgewortelde kennis van subsidieregelingen. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het aanvragen van subsidies.

We weten precies welke LED-installatie jouw kas nodig heeft en welke subsidies daarvoor mogelijk zijn. Samen gaan we voor een duurzame sector waarin het investeren in energiebesparende maatregelen ook daadwerkelijk loont!

Benieuwd geworden?

Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter – nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.