Skip to main content

Uitleg EK Pool

HortiSoccer x Ledgnd

Lees hier de regels die betrekking hebben op de deelname aan de HortiSoccer X Ledgnd EK Pool 2024.

Registreren

Registreren en Inloggen

Via deze link kun je jezelf of bedrijf registreren voor EK Pool. Geef je gebruikersnaam (zet ook je bedrijfsnaam in je gebruikersnaam als je met je bedrijf wilt meespelen) en e-mailadres op, je ontvangt daarna automatisch een e-mail met je wachtwoord. De e-mail is afkomstig van WordPress met in de onderwerpsregel: [Ledgnd] Logingegevens. Het kan zijn dat deze email in je spambox terechtkomt, komt de mail niet binnen controleer dan je spambox.

Ben je je wachtwoord kwijt, dan kan je ten alle tijde een nieuw wachtwoord opvragen via het inlogscherm.

Inloggen kan via deze link: www.ledgnd.com/wp-admin

Registreren

Wachtwoord & inloggen

Standen invoeren & opslaan

Hotelovernachting

Alleen meespelen

De persoon die eindigd met het hoogste aantal punten in onze EK-pool wint een luxe hotelovernachting. Laat je voetbalkennis schitteren en win een hotelbon.

Tafelvoetbal

Meespelen met je collega's

Maak van de EK-pool een leuke teamactiviteit! Motiveer je collega’s om mee te doen en maak kans op een voetbaltafel.

Laat je collega’s ook een account aanmaken en de EK-pool invullen. Belangrijk is dat je bij de gebruikersnaam je eigen naam en bedrijfsnaam invult, bijvoorbeeld: Ramon – Ledgnd of Ilona – Hortibiz.

Het bedrijf dat met de meeste mensen het hoogste scoort, wint de voetbaltafel.

Nu zijn er natuurlijk kleine en grote bedrijven. De deelnames worden naar ratio berekend aan de hand van het aantal medewerkers dat bekend is bij de Kamer van Koophandel.

De voorspellingen

Voorspel de eindstand van alle wedstrijden die tijdens het toernooi worden gespeeld. Dit kan tot 1 kwartier voor de start van de wedstrijd. Zo heb je dus de mogelijkheid om tijdens het toernooi je voorspellingen bij te sturen als je merkt dat je sommige teams toch verkeerd had ingeschat, of bijvoorbeeld omdat de gedoodverfde winnaar het ineens zonder hun wereldspits moet doen.

De tijd op de server is bindend. Hierover is geen discussie mogelijk, wees er dus op tijd bij als je je scores nog wil wijzigen.

Zoals je hebt gezien, zijn de wedstrijden in de tweede fase nog niet ingevuld. Wanneer de teams bekend zijn, worden ze op de site gezet. En ook voor deze wedstrijden geldt dat je tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd je score kan bijwerken. Maar als je een grote gok wil wagen, dan mag je ze natuurlijk ook meteen bij de start van het toernooi invoeren. Je kan de standen altijd nog wijzigen.

De puntentelling

Bij de bepaling van de puntentelling wordt in de voorrondes gekeken naar de uitslag na afloop van de wedstrijd. Voor de finale wedstrijden wordt ook een eventuele verlenging meegenomen. Doelpunten in een strafschoppenserie worden niet meegenomen bij de bepaling van de puntentelling.
Je krijgt punten wanneer je de juiste winnaar aanwijst of correct hebt voorspelt dat het een gelijkspel wordt. Dit wordt de toto-uitslag genoemd. Als je ook de exacte eindstand weet te raden, krijg je de punten voor juiste uitslag. Als je het aantal doelpunten van een van beide teams goed hebt, dan krijg je de goalbonus opgeteld bij de punten. Ook wanneer je niet de wedstrijduitslag goed had (bv. wedstrijd eindigt in 1-1 en jij had 0-1 voorspeld, je krijgt dan 1 punten bonus).
De laatste score-optie is de goalverschilbonus: als je de juiste winnaar voorspelt zonder de juiste uitslag te raden, maar wel het doelpuntenverschil correct hebt, dan krijg je 0 punten extra (bv. wedstrijd eindigt in 2-0 en jij had 3-1 voorspeld).

punten
juiste toto-uitslag 3
juiste uitslag 5
goalbonus 1
goalverschilbonus 0
bonusvraag per vraag anders

Aan de linkerzijde van het scherm zie je de top 5 van spelers die meespelen. Als je bent ingelogd, dan wordt standaard de pool waarvoor je je hebt ingeschreven voor je gekozen.

Gelijke stand?

Wanneer meerdere spelers een gelijk aantal punten hebben, dan bepalen onderstaande zaken de volgorde in de stand (belangrijkste bovenaan):

 1. aantal keren juiste uitslag;
 2. aantal keren juiste toto uitslag;
 3. aantal bonusvragen juist beantwoord.

Is de stand dan nog steeds gelijk en eindigen deze spelers bij de winnaars voor de pot, dan beslist de webmaster hoe de pot wordt verdeeld.

Voorwaarden

 • Voorspellen van de stand kan tot 15 minuten voor aanvang van iedere wedstrijd.
 • Heb je een wedstrijd gemist, dan kan je niet meer deelnemen en is je deelname verlopen.
 • Elke persoon mag één keer meespelen. Indien dezelfde persoon met meerdere inschrijvingen onder verschillende e-mailadressen meespeelt, dan is alleen de eerste deelname geldig om in aanmerking te komen voor het prijzenpakket. Er kunnen wel meerdere afzonderlijke personen van hetzelfde bedrijf deelnemen.
 • Deelnemers die niet werkzaam zijn in of niet gelieerd zijn aan de horti- of AGF-sector mogen wel deelnemen, maar zijn uitgesloten van het winnen van prijzen en de titel Koning(in) Tuinbouw. Mocht deze deelnemer winnen dan ontvangt deze een Ledgnd Goodiebag en zal de eerst volgende persoon of bedrijf welke werkzaam is inde horti- of AGF-sector de prijzen winnen.
 • Ledgnd heeft het recht om namen van deelnemers te gebruiken in tussenstandlijstjes en persberichten over het verloop van het spel.
 • Winnaars worden bekendgemaakt via de website van Ledgnd en sociale media kanalen van Ledgnd en dienen daarna zelf contact op te nemen om de prijs in ontvangst te nemen.
 • Tijdens de prijsuitreiking dienen winnaars in persoon aanwezig te zijn en de prijs in ontvangst te nemen. Van de prijsuitreiking worden foto’s voor promotioneel gebruik gemaakt; deelnemers verlenen automatisch hun portretrecht aan Ledgnd.
 • Personen en bedrijven die hebben gewonnen en niet willen dat hun naam gebruikt word in uittingen over het toekennen van de prijs zullen worden uitgesloten.
 • Over de einduitslag en tussenstanden kan niet worden gediscussieerd of gecorrespondeerd.
 • Ledgnd is onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit deelname aan Hortisoccer.
 • Ledgnd behoudt zich het recht voor om zonder enige mededeling vooraf het spel te staken of tijdelijk stop te zetten.
 • Onder voorbehoud van alle rechten en plichten.

Overige zaken

Bij zaken waarin dit reglement niet voorziet, beslist de webmaster.