Skip to main content

Nieuw Design MyLedgnd

Met de nieuwe interface van MyLedgnd krijg je als teler meer macht en power over je eigen data en kun je de API’s zelf beheren wat ervoor zorgt dat je zelfstandig je portaal kunt beheren.

Voordelen op een rij:

  • Verbeterde gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve navigatie
  • Modern en aantrekkelijk visueel ontwerp met nieuwe kleurstelling
  • Betere toegankelijkheid en overzichtelijkheid van complexe data
  • Eenvoudige integratie met andere systemen en sensoren
  • Meer controle over welke data wordt opgehaald en gebruikt
  • Geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten
Probeer gratis
MyLedgnd Nieuw MyLedgnd Oud

Het nieuwe design van MyLedgnd is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten, waarbij de nadruk ligt op eenvoud, snelheid en gebruiksgemak. De interface is volledig vernieuwd met een strak en modern uiterlijk dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Het gerbuiksgemak van het platform is door de nieuwe look en feel aanzienlijk verbeterd, waardoor gebruikers sneller en efficiënter kunnen werken.

Daarnaast hebben we de navigatie herzien om deze intuïtiever te maken, zodat gebruikers moeiteloos kunnen vinden wat ze nodig hebben. Het nieuwe design is ook volledig responsief, wat betekent dat het perfect werkt op zowel desktop als mobiele apparaten. Met deze update willen we ervoor zorgen dat elke interactie met MyLedgnd een productieve ervaring is.

Maarten van Bemmel over het nieuwe MyLedgnd design

Tijdens GreenTech werd Maarten van Bemmel, Product Owner MyLedgnd, geinterviewd door Hortibiz News Radio over het nieuwe design van MyLedgnd. Luister het interview hieronder terug.

Meer weten?

Wil je meer weten over het nieuwe MyLedgnd design of wil je het platform kosteloos uitproberen? Laat je telefoonnummer achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.