Skip to main content

EG-subsidie voor LED-verlichting

Op 15 september 2023 is bekend gemaakt dat per 5 okotber de EG-subsidie weer is geopend. Met de EG-subsidie krijg je 20% van je investeringskosten op LED-verlichting terug, met een maximaal bedrag van € 500.000. De totale subsidiepot is € 58 miljoen en de openstelling is van 5 oktober tot en  met 20 oktober 2023. Het toekennen van de subsidie geschiet op basis van binnenkomst, dus met andere woorden wie het eerst komt wie het eerst maalt.

EG-subsidie stapelbaar met Energie Investeringsaftrek (EIA)
Onlangs is bekendgemaakt dat de EG-subsidie weer stapelbaar is met de Energie-Investeringsaftrek (EIA). Dit betekend dat je tot wel netto 30% kunt terugkrijgen van je totale investeringskosten.

De- Gids over de EG-subsidie voor LED-verlichting

Download nu GRATIS het E-book
“Dé complete gids over de EG-subsidie voor LED-verlichting”

Download Gratis

Alles over de EG-subsidie van 2023

Van 5 tot en met 20 oktober kan er weer EG-subsidie aangevraagd worden. In dit artikel lees je alles wat je moet weten voordat je een aanvraag gaat doen.

Lees artikel

EG-subsidie & LED-verlichting

Met de EG-subsidie krijg je 20% van je investeringskosten voor LED terug. Koppel je hem met de EIA? Dan kan je netto voordeel oplopen tot wel 30%!

Lees artikel

12 meest gestelde vragen

We hebben de twaalf meest gestelde vragen over de EG-subsidie voor LED-verlichting voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet bij? Laat hem dan achter en we voegen hem toe!

Lees artikel

EG-subsidie in 1 minuut

Geen tijd om alle andere artikelen over de EG-subsidie en LED te lezen? In dit artikel lees je binnen 1 minuut alles wat je moet weten over de EG-subsidie en LED-verlichting.

Lees artikel

E-Book over de EG-subsidie

We hebben speciaal voor ondernemers in de glastuinbouw een e-book voor je samengesteld met alle benodigde informatie voor een succesvolle aanvraag van de EG-subsidie voor LED-verlichting.

Download E-book

“Ik ben Jordi van der Meijden, subsidie-en LED-specialist bij Ledgnd. Jaarlijks help ik tientallen klanten bij het aanvragen van subsidies en de integratie van LED-verlichting. Ik help je graag verder met jouw vraag over de EG-subsidie! Dan kijken we samen wat er mogelijk is qua LED-verlichting in jouw kas en  hoe we daar subsidie voor aan kunnen vragen.” 

Mail Jordi
JordiLedgnd
Open chat
Hallo! Stuur ons een bericht via WhatsApp om snel in contact te komen met één van onze specialisten.