Skip to main content

Aankoopbegeleiding

Je wilt met je kas over op LED-verlichting, maar waar ga je beginnen? Waar moet je op letten bij het selecteren van de juiste verlichting en leverancier? Hoe zorg je ervoor dat je bij de overeenkomst met de LED-leverancier uiteindelijk over de juiste voorwaarden en garanties beschikt?

Tijdens het aankooptraject is Ledgnd jouw rechterhand. Aan de hand van het bestek uit het lichtadvies maken we een voorselectie van geschikte LED-leveranciers. We voeren samen de aankoopgesprekken met de leveranciers en helpen je bij het vergelijken van alle offertes. Samen zorgen we ervoor dat de beste deal op tafel komt.

Ledgnd is jouw rechterhand tijdens aankooptrajecten

Waarom hulp bij aankoopbegeleiding?

Technische expertise bij onderhandelingen

Onze aankoopspecialisten hebben uitgebreide kennis van de nieuwste LED-technologieën en weten precies wat jouw kas nodig heeft. We spreken zowel jouw vakjargon als dat van de LED-leverancier en zorgen ervoor dat jij begrijpt wat er in de offertes en overeenkomst staat.

Merkonafhankelijk

Ledgnd is merkonafhankelijk en is tijdens het gehele aankoopproces jouw rechterhand. Naast het vergelijken van de offertes kunnen we ook zorgen voor een concurrerende offerte voor de installatie. Dit doen we via een van onze installatiepartners.

De beste garanties en voorwaarden

We zijn jouw rechterhand tijdens het aankoopproces en niet die van de LED-leverancier. We proberen daarom altijd de beste deal voor je te realiseren. We doen er alles aan om de beste garanties en voorwaarden voor je op tafel te krijgen.

Controle achteraf

Na de installatie kunnen we middels een lichtmeting controleren of je daadwerkelijk hebt gekregen wat de lichtleverancier je heeft beloofd.

Ledgnd is jouw rechterhand tijdens aankooptrajecten

Ledgnd is jouw trusted advisor voor de aankoop van LED-verlichting. We maken een voorselectie van lichtleveranciers en brengen technische expertise mee naar de onderhandelingstafel. We vergelijken de offertes en gaan met de LED-leveranciers in gesprek om ervoor te zorgen dat jij de beste deal op tafel krijgt.

Een eerlijke overeenkomst met transparante garanties en voorwaarden is ons einddoel. Na de installatie kunnen we controleren of de lichtleverancier je heeft geleverd wat hij heeft beloofd.

Benieuwd geworden?

Benieuwd naar wat Ledgnd voor jou kan betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter – nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend informatie gesprek.