Skip to main content

Subsidies

De glastuinbouwsector heeft zich als doel gesteld om in 2040 klimaatneutraal te produceren. Om dit doel te behalen zijn er diverse subsidiemogelijkheden ter stimulering van investeringen in energiebesparing en energieverduurzaming in de kas. Bent u benieuwd voor welke subsidiemogelijkheden u in aanmerking komt?

Ontdek de mogelijkheden

Subsidiemogelijkheden in de kas

Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot subsidie bij de aankoop van ledverlichting. Een aantrekkelijke subsidiemogelijkheid is hier de energie-investeringsaftrek (EIA). Op het moment dat je kiest voor een full led of hybride oplossing gaat dit vaak gepaard met andere factoren binnen de kas omdat de transitie naar led effect heeft op het sturen van het klimaat in de kas. Ook hiervoor zijn verschillende subsidiemogelijkheden.

Ledgnd biedt alle handvatten om telers succesvol te assisteren in hun transitie naar led en om daar een succesverhaal van te maken! Lees hieronder de artikelen over de verschillende subsidies of neem direct contact op met Maurice en Pieter via onderstaand contact formulier.

Filter

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een subsidie?

Begin jouw eigen Ledgnd en neem contact op met Maurice

  • Merkonafhankelijk
  • Kennis van verlichting
  • Kennis van de glastuinbouw

Omschrijf je vraag

    Of bel direct naar +31 (0)113 40 50 39 of mail naar info@ledgnd.com

    Open chat
    Hallo! Stuur ons een bericht via WhatsApp om snel in contact te komen met één van onze specialisten.