Skip to main content

Klantvoordeelprogramma

Ledgnd heeft als doelstelling de glastuinbouw te verduurzamen door middel van LED. Ledgnd hoopt samen met Vattenfall door behulp van onze inzichten en technologische oplossingen de CO2-uitstoot van jouw kas te verminderen. Van deze samenwerking kun jij, als klant van Vattenfall, nu direct profiteren.

Ontvang € 500,- Vattenfall klantvoordeelkorting op MyLedgnd

 

Het klantvoordeelprogramma 

Vattenfall lanceert het klantvoordeelprogramma voor verduurzaming in de glastuinbouw. In dit klantvoordeelprogramma valt ook het portaal MyLedgnd. MyLedgnd biedt de teler een helpende hand bij de integratie naar LED.

Monitor

In ons Portaal MyLedgnd kun je het klimaat in de kas monitoren, teeltresultaten toevoegen en degradatie en spectrum controle uitvoeren op de lampen. Wij kunnen koppelen met je huidige situatie of we plaatsen zelf sensoren in de kas en gaan actueel meten.

Analyseer

We vergelijken het klimaat voor en na de installatie van LED. Samen met onze gewasexperts bekijken wij deze verschillen en sturen wij waar nodig bij.

Optimaliseer

Optimaliseer je belichting aan de hand van DLI gestuurd dimmen, wat wij aan de hand van de gewasmodellen van B-mex, maar ook aan de hand van de energieprijzen kunnen realiseren. Op deze manier gaan wij zo efficiënt mogelijk met de energie om.

Geïnteresseerd in onze oplossingen? Start jouw Ledgnd!

Open chat
Hallo! Stuur ons een bericht via WhatsApp om snel in contact te komen met één van onze specialisten.