Skip to main content

Belichtingsprojecten

Als tuinder ben je dagelijks bezig met het verzorgen van je gewas. Goede belichting is hierbij essentieel voor de groei en kwaliteit van je planten. Maar waar begin je als je op zoek bent naar de juiste LED verlichting? Ledgnd helpt je graag bij, wij ontzorgen je in dit proces. Van inventarisatie tot aan de realisatie van je belichtingsproject, wij nemen het voor je uit handen.

Merkonafhankelijk

Expertise

Installatieondersteuning

Onderhandelingspositie

Optimalisatie

Merkonafhankelijk, Ongekleurd Advies

Als merkonafhankelijke lichtspecialist hebben wij diepgaande kennis van gewassen en een verhelderende visie op LED verlichting. We vragen lichtplannen en offertes op bij verschillende lichtleveranciers op basis van jou kasconstructie en vergelijken deze voor je. Vervolgens ondersteunen wij bij de onderhandeling met de lichtleveranciers, zodat jij verzekerd bent van de beste prijs, garanties en leveringsvoorwaarden. Ook als de armaturen hangen, houden wij controle op de lichtplannen en garanties doormiddel van ons online software portaal MyLedgnd. Hierin controleren wij of de lichtleverancier de opgegeven garantie nakomt en ondersteunen we bij de integratie en optimalisatie van LED in de kas.

Ramon belichtingsprojecten

Integratie en Optimalisatie van LED in de Kas

Onze werkwijze begint met een inventarisatie van jouw wensen en doelen. Op basis hiervan stellen wij een adviesrapport samen met daarin alle facetten waar je aan moet denken bij de transitie naar LED.

Onderzoek

We geven onder andere antwoord op de vragen:

Wat is de verwachte investering?
Welke lichtleveranciers zouden passen voor mijn kas situatie?
Welke mogelijkheden zijn er wat betreft dimming en wat zijn de verschillen tussen alle aanbieders?
Wat is de beste belichtingsstrategie?
Wat is de beste belichtingsstrategie?
Welke wetenschappelijke kennis is er allemaal al bekend over mijn gewas onder LED?

Tussenstap, LED Proef

Het kan zijn dat er weinig kennis beschikbaar is over het gewas wat je teelt. Dan kan het raadzaam zijn om een proefopstelling te realiseren in een gedeelte van jouw kas. Doormiddel van MyLedgnd vergelijken we wat er gebeurd op plant niveau in vergelijking met je reguliere teelt. Hierbij houden we de reactie van het gewas scherp in de gaten en analyseren we gezamenlijk de testresultaten. Het samenspel van onze lichtspecialisten en plantfysiologen in combinatie met jouw kennis van het gewas, brengt de groei en kwaliteit van het gewas naar een nieuw niveau.

MyLedgnd

Als de proef is afgerond gaan rond rekenen of LED überhaupt interessant is voor jou teelt. We houden niet alleen rekening met de energiebesparing of het extra lichtniveau, maar juist ook met de verandering van het klimaat. Bij groen licht, gaan we jou belichtingsproject met LED daadwerkelijk in heel de kas realiseren. Ledgnd blijft betrokken bij het gehele proces. Zo brengen we samen het definitieve lichtplan tot leven en ben jij verzekerd van de beste LED lampen waarbij het beste rendement voor je gewassen behaald kan worden.

Meer weten over onze belichtingsprojecten?

Wil je meer informatie over onze belichtingsprojecten? Of wil weten welke onderzoeken en LED proeven we in jouw kas kunnen uitvoeren? Neem contact met ons op en dan kijkt één van onze belichtingdviseurs wat wij voor je kunnen betekenen.

Contact
Open chat
Hallo! Stuur ons een bericht via WhatsApp om snel in contact te komen met één van onze specialisten.