Skip to main content

Contact

Start jouw eigen legende en neem contact op met Ledgnd! Oftewel, contact met slechts een partij met één vast aanspreekpunt. Vul ons contactformulier in of bel of whatsapp ons direct en geef ons team groen licht om voor jou aan de slag te gaan.

Contactgegevens

Ledgnd B.V.
Cypresbaan 16
2908 LT Capelle aan den IJssel
Nederland

T +31 (0)174 35 17 00
E info@ledgnd.com

Reg. nr. KvK 76235637

Juridische documenten

Contactformulier

  Maak kennis met ons team

  Directeur

  Ramón van de Vrie

  Ramón rolde al van jongs af aan in de LED verlichting. Nadat hij afstudeerde op een onderzoek naar de behoeftes van telers bij teelt specifieke oplossingen op het gebied van LED verlichting stond hij enkele jaren geleden aan de basis van het ontstaan van Ledgnd. Met de kennis en ervaring in de LED verlichting is hij op zijn plek als procesbewaker bij Ledgnd.

  ramon@ledgnd.com

  Hoofd Project Management

  Jordi van der Meijden

  Jordi is verantwoordelijk voor het verloop van de projecten van Ledgnd. Hij was 3 jaar actief in de tomatenteelt en heeft meerdere bedrijven opgericht als jonge ondernemer. Met zijn drive en passie helpt hij mee om de projecten tot een goed einde te brengen.

  jordi@ledgnd.com
  +31 (0)113 40 50 61

  Hoofd Sales en Business Development

  Maarten van Bemmel

  Maarten heeft jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening en weet daarmee goed de behoeften van de klant bloot te leggen. Als gesprekspartner op niveau probeert hij altijd van toegevoegde waarde te zijn. Maarten is binnen Ledgnd verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van MyLedgnd.
  Project Manager

  Mark Moesker

  Business Developer

  Niels Suijkerbuijk

  Niels houdt zich bezig met het tot stand brengen van nieuwe klantrelaties en het vertalen van de sales strategie naar concrete acties. Hij monitort de ontwikkeling en uitvoering van effectieve, strategische verkoopplannen en verzorgt verkoop- en marktanalyses door het monitoren van trends.

  Met een vers HBO-diploma op zak, ervaring met LED door een baan bij LED specialist LuxImprove en een succesvol afgeronde afstudeerstage bij Ledgnd, is Niels een goede gesprekspartner voor de klant om zo de behoefte van de klant te achterhalen.

  Plant fysioloog

  Thijmen Calis

  Jordi is verantwoordelijk voor het verloop van de projecten van Ledgnd. Hij was 3 jaar actief in de tomatenteelt en heeft meerdere bedrijven opgericht als jonge ondernemer. Met zijn drive en passie helpt hij mee om de projecten tot een goed einde te brengen.

  jordi@ledgnd.com
  +31 (0)113 40 50 61

  Plant Wetenschapper

  Jeroen Boonekamp

  Jeroen studeerde Plantenwetenschappen aan de Wageningen University. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in het modelleren van de effecten van kasklimaat op plantengroei. Na zijn studie is Jeroen als praktijkonderzoeker aan de slag gegaan. Al snel kwam hij tot de conclusie dat er naar zijn mening te weinig met modellen gedaan wordt in de teelt. Sinds 2020 werkt hij daarom voor B-Mex om gewasmodellen te implementeren in de dagelijkse teeltsturing onder andere binnen het portaal van Ledgnd. In dit portaal kunnen telers de resultaten van led op het gewas monitoren en analyseren. Jeroen gaat telers ondersteunen om succesvol over te laten gaan op led oplossingen. Hier speelt Jeroen zijn kennis over de implementaties van de modellen een grote rol bij.
  Wetenschappelijk Onderzoeker

  Fokke Buwalda

  Als Wetenschappelijk Onderzoeker is Fokke Buwalda zijn carrière gestart. Eerst bij PPO en later bij Wageningen UR Glastuinbouw. Om inzicht te verkrijgen in het gewas als systeem heeft hij dynamische simulatiemodellen ontwikkeld. De toepassing van die simulatiemodellen in de praktijk, vielen echter tegen. Eind 2013 is hij B-Mex B.V. gestart om zich volledig te kunnen inzetten voor het ontwikkelen van online adviesdiensten om die waardevolle kennis praktisch bruikbaar te maken voor ondernemers in de tuinbouw. Met Wageningen UR is een samenwerkingscontract gesloten, waardoor B-Mex toegang houdt tot de laatste stand van de wetenschap. Fokke houdt zich binnen Ledgnd bezig met het portaal voor gewasregistraties genaamd My Ledgnd. In dit portaal kunnen telers de resultaten van led op het gewas monitoren en analyseren. Fokke zijn ervaring en expertise op verschillende gewassen is enorm van waarde bij het realiseren van succesvolle led-projecten.
  Biosystems Engineer

  Peter van Beveren

  Peter studeerde Agrotechnologie (Biosystems Engineering) aan de Wageningen University. Sinds 2011 werkt hij aan een promotieonderzoek over energiemanagement in de glastuinbouw en sinds september 2020 ook aan de My Ledgnd portaal. Hierbij spelen het modelleren van kasklimaat en optimalisatie een belangrijke rol. Sinds 2015 werkt Peter bij B-Mex en is sinds 2017 mede-eigenaar van B-Mex. Bij Ledgnd werkt Peter aan het ontwikkelen van nieuwe applicaties en het continu verbeteren van het bestaande portaal. In dit portaal kunnen telers de resultaten van led op het gewas monitoren en analyseren. Peter ondersteunt telers om succesvol over te laten gaan op led oplossingen. Peter zijn kennis over energiemanagement en klimaat in de kas zijn in dit traject van groot belang.
  Subsidie Adviseur

  Maurice van der Hulst

  Subsidie Adviseur

  Pieter Rem

  Raad van Advies

  Richard van de Vrie

  Raad van Advies

  Matthea Rijneker

  Financiën

  Petra van de Vrie - Stevense

  Petra is er ervaren F&A manager. Na haar opleiding en werk binnen ABN Amro Zakelijk heeft ze voor Luxexcel en LuxImprove de boekhoudingen en administraties uitgevoerd. Dit doet ze nu ook voor Ledgnd.

  petra@ledgnd.com

  Marketing

  Jorn Boone

  Jorn is gespecialiseerd in online marketing & SEO optimalisatie. Hij gaat met zijn vaardigheden als content creator aan de slag met klantverhalen, leuke online acties en interessante artikelen.
  Open chat
  Hallo! Stuur ons een bericht via WhatsApp om snel in contact te komen met één van onze specialisten.